DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Všestrannost 2020

 

 

 

Župní plavecký přebor

 V sobotu 18. ledna 2020 se konal v bazénu v Hořovicích tradiční přebor Jungmannovy župy v plavání. Stejně jako v předchozích letech se o organizaci postarala Tělocvičná jednota Sokol Komárov. Do bazénu se ponořilo 142 závodníků z jedenácti tělocvičných jednot. Největší skupina sokolů přijela z Příbrami, následoval Komárov, Jince, Černošice a další účastníci byli ze Sokola Lety, Králův Dvůr, Mníšek pod Brdy, Dobřichovice, Dobříš, Hořovice a Libčice nad Vltavou.

Z komárovské jednoty se závodu zúčastnilo 22 plavců, kteří domů přivezli celkem pět medailí. Zlaté získali Jan Šlapák (mladší žáci II), Tadeáš Hejnal (starší žáci III) a Olga Kleknerová (seniorky). Stříbrnou medaili vybojovala Nela Ungrová (st. žákyně III) a Josef Drnec (senioři). Těsně pod stupni vítězů skončila Kristýna Mrázková (ml. žákyně I).

Poděkování patří členům Sokola Komárov za přípravu přeboru. Zúčastněným závodníkům budeme držet palce do dalších přeborů ve sportovní gymnastice, atletice a šplhu, které budou v květnu v Příbrami.